سه سال پیش که وزیر محترم دادگستری به این وزارتخانه آمد، سه نفر را از قوه قضاییه با خود به همراه آورد که در میان کارکنان به «مثلث رفیق پایه» مشهور شدند. این افراد، بدون حتی یک روز تجربه یا «آورده مدیریتی» — به تعبیر خود وزیر —، سه پست کلیدی را در وزارتخانه تصاحب کردند.
حتی مدیرکل حوزه وزارتی، که از انتصاب اکتسابی خود رضایت نداشت، به نگارنده گفته بود که در تلاش است عنوان «مشاور عالی وزیر» را نیز کسب کند. در همین حال، «مسئول دفتر وزیر» که او نیز از تصاحب این جایگاه رضایت نداشت، با همکاری مثلث مذکور، موفق شدند سمت «معاون مدیرکل حوزه وزارتی» را برای وی فراهم کنند. این در حالی بود که افراد توانمند و باتجربهای با بیش از ۲۲ سال سابقه، سالها در انتظار ارتقا در این حوزه بودند و هرگز تصور نمیکردند که فردی بیرونی، یک شبه در پستی که حق آنها بود، مستقر شود.
درباره ضلع سوم مثلث بهتر است زیاد سخن نگوییم؛ او به حدی از کمبود اطلاعات رنج میبرد که کمتر از اتاق خود خارج میشد و در برنامهریزی بازرسیها اشتباه میکرد. هنگامی که درباره مسائل مهمی مانند نحوه هزینهکرد وجوه هنگفت یونیسف و توزیع ناعادلانه اعتبارات رفاهی پرسنل سخن به میان میآمد، یا موضوع را نادیده میگرفت یا با توجیهات غیرواقعی سعی در پوشاندن آنها داشت.
روزی به همین فرد تازه منصوب شده (مسئول دفتر) درباره درز اطلاعات از دفتر وزیر تذکر دادم، اما با پرخاشگری، الفاظ ناشایست و داد و فریاد شدید مواجه شدم. جای تعجب داشت که چنین فردی چگونه توانسته بود به این جایگاه تکیه بزند.
یک بار نیز گفته شد که یکی از وزرای سابق قصد دیدار با وزیر را دارد و درخواست شد ماشینی برای انتقال ایشان از منزل به وزارتخانه ارسال شود، اما آن فرد با تعجب پاسخ داد: «ما برای کسی که درخواست ملاقات کرده است ماشین نمیفرستیم.» و آن وزیر سابق مجبور شد پیاده به دیدار وزیر بیاید. جالب است بدانید که همان فرد در دولت جناب آقای پزشکیان به سمت رئیس دفتر رئیس جمهور منصوب شده است.
او در یکی دیگر از اقدامات شگفتانگیز خود در التهابات اخیر وزارتخانه، همکاران را به موضعگیریهای عجیب و غریب وادار میکرد که اسناد آن در گروههای مجازی کارکنان موجود است. اکنون نیز به پاس این «خدمت» به ناحق به عنوان مشاور وزیر منصوب شده است؛ جایگاهی که بزرگان این کشور روزگاری در آن نشستند.
این مثلث رفیق پایه جریانی در وزارتخانه به وجود آوردند که هر کس با آنها همراه نبود، حتماً علیه آنها تصور میشد و یا باید حذف میشد یا با ترفندی به ماموریتی دور منتقل میگردید.
اختلافات طبقه هفتم وزارتخانه که این افراد در آن مستقر بودند با طبقه اول، بین کارکنان زبانزد بود و نهایتاً به نفع مثلث رفیق پایه تمام شد؛ به گونهای که توانستند معاون وزیر را حذف و جایگاه وی را به یکی از رفقای خود از قوه قضاییه بسپارند تا بر بودجه و نیروی انسانی آن بخش تسلط یابند.
این است سرنوشت تلخ انتصابات در وزارت دادگستری.
اگه بولتن نیوز پیزوریه تو که زپرتی هستی
پس معلوم شد که کدام مدیر بی سوادی این ادبیاتی که لایق خودش است را در خصوص رسانه های بیان می کند
جناب اقای ….. تو که شجاعت بیان اسم خودت را نداری و مانند بنی صدر که لباس زنانه پوشید از اسم زنانه استفاده می کنیی
بهتر است حفه شوی و از امکانات زیادی که در اختیارت گذاشتن لذت ببری
حتما ان دنیا هم وجود دارد که یقه ات را بگیرند