سجادی پناه 23 تیر 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0
دکتر مجید سجادی پناه (استاد دانشگاه)

تفاوت احساس «تسلط» با واقعیت «حضور» در میدان !

آقای نمکی به سیاق استان سیستان، در گزارشات غلطی که ممکن است در خصوص تولید واکسن داخلی به شما داده باشند نیز تشکیک نماید و...

یادداشت منتشره شده در روزنامه شرق به تاریخ چهار‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰،

گروه سیاسی: آقای نمکی به سیاق استان سیستان، در گزارشات غلطی که ممکن است در خصوص تولید واکسن داخلی به شما داده باشند نیز تشکیک نماید و تا دیر نشده، شاید وعده های نزدیکانتان در تولید واکسن داخلی هم محقق نشده است
به گزارش بولتن نیوز، دکتر مجید سجادی پناه در یادداشتی در رابطه با عملکرد وزیر بهداشت نوشت: وقتی ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان، ارتش، سپاه و نیروی انتظامی برای تقویت کادر درمان و خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی همگی و در یک بازه زمان مشخص وارد سیستان و بلوچستان می شوند و علی رغم اعزام معاون وزیر بهداشت این بار خود آقای نمکی نیز به عنوان وزیر آنها را همراهی می کند بیانگر این واقعیت است که شخص مقام معظم رهبری برای حمایت از مردم محروم و شریف این استان تمام قد، در پس تمامی این اعزام ها ایستاده است.
گزارشات مسولان وزارت بهداشت در خصوص وجود 500 تخت خالی در آن استان و فوت تنها یک بیمار، آنهم پیرمردی که قبلا مریضی داشته است، در کنار گزارشات دادستان مبنی بر فوت 32 نفر در همان روز و همچنین گزارشات مجمع نمایندگان استان که حکایت از پر شدن سردخانه ها برخی از شهرهای این استان داشت، با حضور میدانی وزیر در منطقه، تمامی این نوع گزارشات راست آزمایی گردید که متاسفانه مشاهدات عینی خود وزیر، گزارشاتی که پرسنل وزارتخانه‌اش برای او تهیه کرده بودند را تایید نکرد. بنابراین با کمال شجاعت دستور دادند با کسانی که در این زمینه اهمال کاری کردند سریعاً برخورد قانونی شود.
اعتقاد آقای نمکی به برخی از این گزارشات نادرست بحدی بود که به استناد آن با رسانه ها ، منتقدین ، نمایندگان مردم در مجلس درگیر شده و حتی در برخی مواقع حرمت نگه نمی داشت و به شدت به آنها برخورد می کرد. برخی از این برخوردها در طول تاریخ این کشور توسط مسئولین کم سابقه بوده است و حتی می تواند “شیرینی خدمات کادر درمان” را به کام مردم و حتی خود پزشکان و پرستاران تلخ نماید.
این نحوه گزارشات غلط که در نظام اداری به فور یافت می شود و متاسفانه مبنای تجریه تحلیل و نهایتا تصمیم گیری برخی مدیران قرار می گیرد نگرانی زیادی را در بین مردم و نخبگان جامعه ایجاد کرده است. زیرا با تجزیه و تحلیل آنزیم های موجود در “اسهال و استفراغ های مدیریتی” برخی از این مدیران که به آزمایشگاه ما معلمین دانشگاه آورده می شود به کرات مشاهده می کنیم که این عوارض بر اثر “اطلاعات مسمومی” است که نزدیکانشان تحت عنوان گزارشات میدانی از مدت ها قبل به این مدیران خورانده بودند.
معمولاً مدیران ارشدی که در نحوه مدیریت شان دچار افراط و تفریط هستند زمانی که در مسیر حل”مسئله سازمانی” قرار می گیرند و با سرعت و بصورت نسنجیده و به استناد گزارشات تک بعدی به سوی آن مسئله حمله می کنند، در صورتی که اگر بر حسب اتفاق به یک مانعی که فراروی آنها قرار گرفته باشد برخورد کنند بجای عبور از آن مانع، با همان سرعتی که شروع به رفتن کردن با همان سرعت به نقطه آغازین بر می گردند. دفاع جانانه وزیر از مسئولین وزارت بهداشت “قبل از حضور در میدان” و صدور دستور برخورد قانونی با آنها “بعد از حضور در میدان” دقیقا موید همین نوع سبک مدیریت است.
یکی از تله های که معمولاً وزرا در آن می افتند و به سختی از آن خارج می شوند همین تله نزدیکان و مشاوران است که برای خوشایند ایشان، گزارشات تزئین شده و عاری از حقیقت را روی میز کار او می گذارند. براستی چه کسی در گوش رئیس جمهور سابق فرمود که در سازمان ملل، هاله ای از نور او را فرا گرفته است و یا چه کسی به وزیر بهداشت فعلی گفته است که تو همانند “سردار سازندگی” و “یا سردار دل ها” ، می توانی “سردار عرصه کرونا” باشی؟!
احساس تسلط بر میدان با واقعیت حضور در میدان  متفاوت است؟
وقتی کلام وزیر بهداشت که باید بوی آرامش و امید به زندگی را بدهد با کلماتی جنگی مانند مین ، موشک نقطه زن و نیروی های واکنش سریع (به سبک نیروهای نظامی امریکا در خلیج فارس)، سردار و ….جایگزین می گردد می توان حدس زد که شاید بجای استفاده از مشاور پزشکی از مشاور نظامی در وزارتخانه استفاده می شود که ادبیات‌ وزیر تحت تاثیر او اینچنین تغییر پیدا کرده است!
اما با تمام این نقدها ، صداقت وزیری که مدعی است سیاستمدار نیست ولی در عمل از تمام وزرای دولت جمهوری اسلامی – از آغاز تا کنون- سیاستمدارتر است قابل تحسین است. که بعد از مشاهده واقعیت ها آنها را کتمان نمی کند و بر زبان جاری می سازد و گزارشات واقعی را در اختیار رسانه ها قرار می دهد.
حالا برادر بزرگوار جناب آقای نمکی یکبار دیگر به همین سیاق استان سیستان، در گزارشات غلطی که ممکن است در خصوص تولید واکسن داخلی به شما داده باشند نیز تشکیک نماید و تا دیر نشده است آن نوع گزارشات را نیز راستی آزمایی نماید (زیرا وعده های اعلامی از سوی نزدیکانتان در خصوص تولید واکسن داخلی محقق نشده است )و همچنین برای نظر رئیس جمهور که فرمودند باید از هر طریقی که شده واکسن را از خارج وارد کنیم نیز احترام قائل شوید زیرا جایگاه سیاسی‌ او به وی اجازه نمی دهد که نحوه این ورود را بیشتر از این تشریح نماید بنابراین حرف خود را به ایشان مبنی بر اینکه هر ماست فروش و سیمان فروش نمی تواند واکسن وارد کند را شجاعانه پس بگیرید. زیرا همه می دانیم که ایران بدلیل مسائل جغرافیای ، اقتصادی و …بهشت قاچاقچیان بین المللی است در سال 92 رقمی معادل 25 میلیارد دلار یعنی چیزی نزدیک به یک سوم تجارت خارجی، کالا به این کشور قاچاق شده است. بنابراین اگر قاچاقچی را در پوشش همان ماست فروش یا سیمان فروش به تعبیر خودتان هدایت کنید آنگاه خواهید دید که چگونه واکسن را مطابق پروتکل های بهداشتی دو دستی تقدیمتان خواهند کرد و آنگاه پس از تولید واکسن داخلی و صادرات آنها می توانید این منابع مالی را در آینده جایگزین نمایید. تنها تفاوت در صادرات و واردات این واکسن ها ، زنده ماندن روزانه بیش از 200 نفر از مردم شریف ایران است و جلوگیری از این همه خسارت ملی ناشی از تعطیلات و …
ما همیشه از قاچاق در کشور ضربه خوردیم ولی حالا که می خواهیم با واکسن قاچاق سلامتی مان را تحت نظارت شما حفظ نماییم متاسفانه از آن محروم شده ایم.
به خاطر داشته باشید بهانه های واکسن آلوده و تقلبی که عوارض و محصول ورود کالای قاچاق است را می توان با نظارت موثر و دقیق سازمان غذا و دارو خنثی نمود. هزینه دور زدن تحریم ها نفتی (فساد اقتصادی) با آنهمه سر و صدا تنها دو میلیارد دلار “بابک زنجانی” بود که در مقابل ورود 618 میلیارد دلار پول حاصله از فروش نفت به کشور – به روایت اوپیک- بسیار کم و قابل چشم پوشی است. پس اگر به قول خودتات آمدید که روی مین تکه تکه شوید الان بهترین فرصت است که آبروی خود را با آوردن واکسن قاچاق فدای جان مردم ایران نمایید.
لازم به توضیح می باشد که من کاسب تحریم نبوده و فقط یک معلم ساده دانشگاه هستم .

نویسنده
MAJID SAJADI
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *